Rijlessen Bussum

Rijschool Bussum

Rijlessen Bussum

De beste rijschool van Bussum

Rijlessen en zo snel mogelijk je rijbewijs halen doe je bij 123slagen Rijschool Bussum. Of het nu gaat om theorie of rijlessen bij 123slagen wordt de opleiding op jou afgestemd. Zo behaal jij jouw rijbewijs zo snel en goedkoop mogelijk.

123slagen Verkeersopleidingen is Dé autorijschool in Bussum met zeer scherpe tarieven voor theorie- en autorijlessen en met een zeer hoog slagingspercentage. Gemiddeld 80% van onze leerlingen voor het B rijbewijs slaagt in één keer voor het 1e rijexamen (Bron: CBR). Dat is zo’n 40% hoger dan het gemiddelde in Bussum!

Gratis Proefles

  Autorijlessen Bussum

  Maak kennis met een van onze instructeurs!

  Na afloop van je proefles krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je autorijlessen te halen krijg je altijd rijles van dezelfde instructeurs/-tices en in dezelfde lesauto. Voor de rijlessen komt Rijschool Bussum je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet. De proefles is gratis als je de rijopleiding bij ons blijft volgen.

  Rijbewijs halen in Bussum

  Theoriecursus Bussum

  Wil je snel je rijbewijs halen?

  Onze rijschool helpt je bij het behalen van je rijbewijs. Wij staan ​​garant voor hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht tijdens de lessen! We brengen onze studenten geleidelijk kennis, inzicht en vaardigheden bij. We besteden veel aandacht aan sociale, veilige en milieubewuste deelname aan het verkeer. Een goede rijopleiding is in feite de basis voor een veilige toekomst op de openbare weg!.

  Haal binnen één dag je theorie!

  Wij vinden het belangrijk dat iedereen onze theoriecursus kan betalen, daarom hebben wij voor jou betaalbare pakketen opgesteld! Wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in, zodat je binnen één dag slaagt voor je theorie-examen. Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het CBR examen.