Rijschool Baarn

Rijschool Baarn

De beste rijschool van Baarn

Rijlessen en zo snel mogelijk je rijbewijs halen doe je bij 123slagen Rijschool Baarn. Of het nu gaat om theorie of rijlessen bij 123slagen wordt de opleiding op jou afgestemd. Zo behaal jij jouw rijbewijs zo snel en goedkoop mogelijk.

123slagen Verkeersopleidingen is Dé autorijschool in Baarn met zeer scherpe tarieven voor theorie- en autorijlessen en met een zeer hoog slagingspercentage. Gemiddeld 80% van onze leerlingen voor het B rijbewijs slaagt in één keer voor het 1e rijexamen (Bron: CBR). Dat is zo’n 40% hoger dan het gemiddelde in Baarn! Voor het theorie is dat zelfs 97%.

Gratis proefles

De proefles is gratis als je besluit de rijopleiding bij ons te gaan volgen.

  Snel je rijbewijs halen

  Wil je een snel, gemakkelijk en voordelig het rijbewijs halen in Baarn? Dan bent jij bij Rijschool 123slagen Baarn aan het juiste adres! Onze rijschool helpt je bij het behalen van je rijbewijs. Wij staan ​​garant voor hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht tijdens de lessen! We brengen onze studenten geleidelijk kennis, inzicht en vaardigheden bij. We besteden veel aandacht aan sociale, veilige en milieubewuste deelname aan het verkeer. Een goede rijopleiding is in feite de basis voor een veilige toekomst op de openbare weg!

  Theorie Cursus Baarn

  Wij vinden het belangrijk dat iedereen onze theoriecursus kan betalen, daarom hebben wij voor jou betaalbare pakketen opgesteld! Wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in, zodat je binnen één dag slaagt voor je theorie-examen. Rijschool Baarn biedt aantrekkelijke tarieven aan. U kunt er ook voor kiezen om een ​​pakket kiezen of losse rijlessen. Deze lessenpakketten zijn goedkoper dan individuele lessen. 123slagen biedt een scala aan verschillende rijlessen pakketten. Er is altijd een pakket dat bij jouw persoonlijke situatie past. Als je uiteindelijk minder lessen nodig hebt dan het gekochte pakket, krijg je altijd het verschil terugbetaald. Zo betaal je nooit teveel. Een gespreide betaling voor lespakketten is ook mogelijk bij rijschool 123slagen.

  Proefles aan het begin van je rijopleiding

  Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je autorijlessen te halen krijg je altijd rijles van dezelfde instructeurs/-tices en in dezelfde lesauto. Voor de rijlessen komt Rijschool Baarn je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet.