Contact 123slagen

? Oosterengweg 206, 1212CT Hilversum

? 06-29348686

✉️ info@123slagen.nl

Contact Formulier

  Veelgestelde vragen

  Gemiddeld 82% van onze leerlingen voor het B rijbewijs slaagt in één keer voor het 1e rijexamen (Bron: CBR). Dat is zo’n 40% hoger dan het gemiddelde in Hilversum! Voor het theorie is dat zelfs 97%.

  Voordat de rijschool je tussentijdse toets en/of praktijkexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een DigiD machtiging.

  We geven rijles in verschillende merken auto’s van klein tot groot allemaal gekeurd, milieuvriendelijk en veilig.

  Het onderdeel theorievragen bevat in totaal veertig vragen, dertig over Verkeersregels en tien vragen over Verkeersinzicht. Van deze veertig vragen moet je er 35 goed hebben. Je mag in dit onderdeel dus maximaal vijf vragen fout beantwoorden. Bij gevaarherkenning krijg je 25 vragen, waarvan je er 13 of meer goed moet hebben. Hier mag je dus maximaal twaalf fouten maken.

  ls bestuurder ben je verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet je daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heb je bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruik je medicijnen die invloed hebben op hoe je rijdt? Dan mag je niet altijd de weg op.

  Om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR je een aantal vragen over je gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Eigen verklaring (Gezondheidsverklaring).

  Zonder deze Gezondheidsverklaring kan het praktijkexamen niet aangevraagd worden!

  Om geen vertraging in het reserveringsproces op te lopen, is het belangrijk dat de gezondheidsverklaring aan het begin van je rijopleiding wordt ingediend.

  Meer weten over het indienen van een Gezondheidsverklaring?

  Alle informatie vind je op onze webpagina Gezondheidsverklaring.

  Ja. Je kunt meteen starten. Meld je aan en één van onze medewerkers reserveert telefonisch een vrijblijvende proefles. Soms hanteren we een wachtlijst.