Je rijbewijs halen met spoed?

Met spoed het Rijbewijs halen?

Dat is mogelijk bij Autorijschool Hilversum 123slagen.

Heb je geen zin om lang te wachten totdat je praktijkexamen kunt doen? Of moet je het rijbewijs binnen een korte tijd halen vanwege een andere reden? Bij Rijschool 123slagen is het mogelijk om het rijbewijs binnen 20 dagen te halen!

Doordat deze spoedcursus heel intensief en compact is, leer je vele malen sneller dan met een reguliere rijopleiding. Je lest altijd bij dezelfde instructeur. Hij heeft inzicht in jouw persoonlijke vaardigheden en maakt een lesprogramma op maat.

Lesprogramma’s worden individueel opgesteld, ieder programma is toegespitst op de individuele cursist. Wij hebben geen wachttijden en je kan direct beginnen! Ook berekenen wij GEEN EXTRA KOSTEN bij het volgen van een spoedcursus. Wij hebben een hoge slagingspercentage. Ons doel is zelfstandige, besluitvaardige en veilige bestuurders af te leveren.

Gratis proefles

Welke lessen zijn te volgen als spoedcursus?

Bij Rijschool 123slagen bieden we verschillende soorten rijlessen aan. Zo kun je terecht voor een enkele lessen van 60 of 90 minuten. Maar je kunt ook complete pakketten afnemen. Hierbij zit het praktijkexamen meteen inbegrepen. Ondanks dat een spoedcursus een stuk sneller verloopt dan reguliere lessen, komt alles aan bod.

Binnen 1 dag je theorie auto halen!

Om je rijbewijs te halen, moet je zowel een praktijkexamen als een theorie examen met goed gevolg afleggen. Een spoed rijopleiding maakt het eerste mogelijk. Het tweede kan wellicht wat makkelijker behaald worden, door onze theoriecursus te volgen. Zeer ervaren docenten leggen je dan stap-voor-stap alle verkeersregels uit. Na alle verkeersregels behandeld te hebben, ontvang je een reeks oefenexamens. Zo leer je meteen de vraagstelling van het CBR te begrijpen. Ook interesse in onze leuke, interactieve theoriecursus? Benader ons voor meer informatie.