Opfris lessen van 123slagen.nl

Opfriscursus rijlessen Hilversum

Binnen no time weer vrolijk achter het stuur! Ben je in het bezit van een rijbewijs, maar heb je een tijdje niet gereden? Voel je je onzeker over je rijkwaliteiten? Of heb je gewoon even een oppepper nodig? Goed dat je bij ons terecht bent gekomen!

Binnen no time weer vrolijk en zelfverzekerd achter het stuur!

Het komt vaak voor dat mensen die een tijdje niet gereden hebben zich niet meer zo zeker voelen achter het stuur. Dit is helemaal niet gek, maar het is goed hier iets aan te doen. Met onze opfriscursus zit je binnen no time weer vrolijk en zelfverzekerd achter het stuur.

Opfriscursus autorijden Hilversum

Of u nou een cursus inparkeren wilt in Hilversum. Of u wilt uw snelweg-angst overwinnen op de snelweg. Bij onze opfriscoach bent u in goede handen. Een onderdeel waar veel naar gevraagd is, is bijvoorbeeld achteruit een helling oprijden, of het invoegen op de autosnelweg. Na een opfriscursus autorijden bij Rijschool 123slagen vergroot u uw verkeersinzicht aanzienlijk. Zo wordt autorijden een genot en geen kwelling. Opfris rijles in een geschakelde auto ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer vragen hierover.

Rijles in eigen auto Hilversum

Een opfris rijles in uw eigen vertrouwde auto behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. U kunt het bijvoorbeeld ook combineren. Beginnen in een lesauto en de laatste les(sen) in uw eigen auto. Wij zijn daar flexibel in. Voor meer informatie hierover kunt uw ons bellen op 06-29348686

Gratis proefles