Opleidingen

Rijlessen en Theoriecursussen

123slagen rijopleidingen is actief in Hilversum, maar wij geven ook goedkope rijlessen in omliggende plaatsen zoals: Laren, Blaricum, Eemnes, Soest, Baarn, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Ankeveen, Kortenhoef, Loosdrecht en ‘s Graveland. Onze rij-instructeurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van cursisten, daardoor weten ze precies hoe jij het rijden zo snel mogelijk onder de knie krijgt. Ook zijn ze getraind om op een begrijpelijke en opbouwende manier feedback te geven.

Gratis Proefles

De proefles is gratis als je besluit de rijopleiding bij ons te gaan volgen.

    Hoog slagingspercentage

    Autorijschool 123slagen biedt je een rijopleiding van hoge kwaliteit. Zo kun je verantwoord, vloeiend en zelfstandig deelnemen aan het verkeer. De rijopleiding bij autorijschool 123slagen is toonaangevend op het gebied van een hoog slagingspercentage (www.cbr.nl).

    De rijschool in Hilversum en omgeving die je snel en efficient helpt in het behalen van het rijbewijs. In onze rijschool maken we gebruik van een modern wagenpark en wordt je begeleid door ervaren en professionele instructeurs.