rijopleiding

Rijopleiding

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de openbare weg, het gaat erom dat je verantwoordt leert rijden. Autorijschool 123slagen bied je rijopleiding van hoge kwaliteit, zodat je verantwoordt, vloeiend en zelfstandig kunt deelnemen aan het verkeer. De rijopleiding bij autorijschool 123slagen is toonaangevend op het gebied van een hoog slagingspercentage(www.cbr.nl).

De rijschool in Hilversum en omgeving die je snel en efficient helpt in het behalen van het rijbewijs. In onze rijschool maken we gebruik van een modern wagenpark en wordt je begeleid door ervaren en professionele instructeurs.

De rijopleiding in stappen is een opleidingsmethodiek waarbij de leerling stap voor stap leert rijden. Hiermee wordt een betere voorbereiding aan deelname aan het verkeer bereikt. Bij de rijopleiding in stappen gaat de leerling steeds een stap verder als de vorige stap voldoende wordt beheerst.

Hoe ziet de rijopleiding er uit?

In de eerste lessen gaan we werken aan “Voertuigbediening en voertuigbeheersing”. De daarop volgende lessen wordt aandacht besteed aan “Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en verkeerssituaties”. Hierin zitten de bijzondere verrichtingen. Vervolgens komt “Beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en verkeerssituaties” aan de orde.

Hierna begin je al aardig op examen niveau te komen. De module “veilig en verantwoorde verkeersdeelname” nemen we nu onder de loep. Als je al deze onderdelen, welke weer uit meerdere onderdelen bestaan, goed beheerst is het tijd voor het examen.

De voordelen op een rijtje:

  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding
  • Stap-voor-stap aanpak
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de instructiekaart