OPLEIDINGEN


Even wat over 123slagen.nlWaarom kiezen voor 123slagen.nl?


Rijlessen met Kwaliteit!

Wil je binnenkort je rijbewijs halen in Hilversum of omgeving, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding bij je past? Of wil je eerst kennismaken met 123slagen Rijschool Hilversum? Maak gebruik van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze autorijles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je inzicht in je rijvaardigheden.

In tegenstelling tot vele andere rijscholen zijn bij ons de prijzen zeer scherp geprijsd en het is onze bedoeling dat je met zo weinig mogelijk rijlessen het rijbewijs kan gaan halen. Rijschool 123slagen in Hilversum biedt super voordelige rijlessen aan, je kunt bij ons al lessen voor slechts € 27,50 per les!.

Gratis en Vrijblijvende Proefles!

Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je autorijlessen te halen krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto. Voor de rijlessen komt 123slagen autorijschool Hilversum je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet.

Heb je last van faalangst of rijangst? 123slagen Rijschool Hilversum is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. De Proefles is Gratis als je besluit de rijopleiding bij ons te volgen. Dit is voor jou de ideale gelegenheid om met onze rijschool kennis te maken en te zien wat je allemaal kunt verwachten!.

#
#

Testimonials

Autorijschool 123slagen.nl 't Gooi Jelle Baars

In 1 keer geslaagd na 6 weken rijles gehad te hebben van Redouan. De rijlessen en instructies waren altijd erg duidelijk en er werd vaak goed opgesomd wat voor de volgende les de verbeterpunten waren. Redouan was elke seconde alert en wist mij altijd goed wakker te schudden ook als ik niet goed had geslapen.…

Autorijschool 123slagen.nl 't Gooi Irene de Stefano

Thank you Redouan! You are a very good instructor! I had a long journey but I passed in one go!!🥇

Autorijschool 123slagen.nl 't Gooi Isa van Delft

Ontzettend leuke en leerzame lessen gekregen van mijn zeer betrokken en betrouwbare rijinstructeur Redouan. En het aller mooiste is natuurlijk dat ik in 1x ben geslaagd! Ik zie je op de weg!

Autorijschool 123slagen.nl 't Gooi David Rasser

Redouan = topvent. Zeker een aanrader. Was easy uiteindelijk. In 1x geslaagd!🎉