Even wat over 123

Rijopleidingen

Rijlessen en Theorie cursussen

Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van cursisten; daardoor weten ze precies hoe jij het rijden zo snel mogelijk onder de knie krijgt. Ook zijn ze getraind om op een begrijpelijke en opbouwende manier feedback te geven.

Slagingspercentage

123slagen bied je rijopleiding van hoge kwaliteit, zodat je verantwoordt, vloeiend en zelfstandig kunt deelnemen aan het verkeer. De rijopleiding bij autorijschool 123slagen is toonaangevend op het gebied van een hoog slagingspercentage(www.cbr.nl).

De rijschool in Hilversum en omgeving die je snel en efficient helpt in het behalen van het rijbewijs. In onze rijschool maken we gebruik van een modern wagenpark en wordt je begeleid door ervaren en professionele instructeurs.

Gratis en Vrijblijvende Proefles!

Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je autorijlessen te halen krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto. Voor de rijlessen komt 123slagen autorijschool Hilversum je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet.

Heb je last van faalangst of rijangst? 123slagen Rijschool Hilversum is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. De Proefles is Gratis als je besluit de rijopleiding bij ons te volgen. Dit is voor jou de ideale gelegenheid om met onze rijschool kennis te maken en te zien wat je allemaal kunt verwachten!.