Onze spoedopleiding


Onze spoedopleidingWaarom kiezen voor 123slagen.nl?


Spoedcursus Rijbewijs

Heb je geen zin om lang te wachten totdat je praktijkexamen kunt doen? Of moet je het rijbewijs binnen een korte tijd halen vanwege een andere reden? Bij Rijschool 123slagen is het mogelijk om het rijbewijs in 14 dagen te halen!

Doordat deze spoedcursus auto heel intensief en compact is, leer je vele malen sneller dan met een reguliere rijopleiding. Je lest altijd bij dezelfde instructeur, die inzicht heeft in je persoonlijke vaardigheden en zo een lesprogramma kan maken speciaal op jou gericht.

Geen wachttijden of extra kosten

De les programma’s worden individueel opgesteld, ieder programma is toegespitst op de individuele cursist. Wij hebben geen wachttijden en je kan direct beginnen! Ook berekenen wij GEEN EXTRA KOSTEN bij het volgen van een spoedcursus.

Wij hebben een uitstekend slagingspercentages en ons doel is zelfstandige, besluitvaardige en veilige bestuurders af te leveren.

#
#

Testimonials

Autorijschool 123slagen.nl 't Gooi Jelle Baars

In 1 keer geslaagd na 6 weken rijles gehad te hebben van Redouan. De rijlessen en instructies waren altijd erg duidelijk en er werd vaak goed opgesomd wat voor de volgende les de verbeterpunten waren. Redouan was elke seconde alert en wist mij altijd goed wakker te schudden ook als ik niet goed had geslapen.…

Autorijschool 123slagen.nl 't Gooi Irene de Stefano

Thank you Redouan! You are a very good instructor! I had a long journey but I passed in one go!!🥇

Autorijschool 123slagen.nl 't Gooi Isa van Delft

Ontzettend leuke en leerzame lessen gekregen van mijn zeer betrokken en betrouwbare rijinstructeur Redouan. En het aller mooiste is natuurlijk dat ik in 1x ben geslaagd! Ik zie je op de weg!

Autorijschool 123slagen.nl 't Gooi David Rasser

Redouan = topvent. Zeker een aanrader. Was easy uiteindelijk. In 1x geslaagd!🎉